sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Animecon ja muut suunnitelma kohta käsillä.

Heippa taas.

Kuten kerroin jo aikaisemmassa postauksessani minun kesäloma suunnitelmistani on pian ne enitenodotetut käsillä. Eli siis Animecon, Linnanmäki/Helsionki reissu ja Lontoon matka.

Animecon:

Suunnitelmiin tuli ''pieniä'' muutoksia. Aluksihan minun piti tehdä Abby Sciuto cossi mutta päätin kuitenkin tehdä Sam Winchester cossin. Ja se onkin jo valmis, tai ainakin melkein.

 <3 <3 <3  <3


Takki on, flanellipaitakin , itsetehty kaulakoru ja ase on myös hommattu. Se on tosi sellainen violetti ( ei se kai haittaa ) mutta kaikki muut oikeastaan onkin paitsi jos löydän vielä tuon puukon jostain.

Linnanmäki/Helsinki rerissu:
Iskän kanssa lähdetään käymään Helsingissä 7.7. alkavalla viikolla. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä tiedossa. Ollaan siellä ihan pari kolme päivää , ja se on uutta kun ollaan iskän kanssa menossa.  Kohteina on ilmeisesti Linnanmäki ja kaupungilla surrailu. Todnäk. Aina ei ihan selvää ota iskän suunnitelmista ;) 


Paras laite koko paikassa, Vanha kunnon  Vuosristorata.

Lontoon reissu:
Lähtö kotoa 16.7 matka Helsinkiin alkaa taas. 17. päivä lähtee lentokone kohti Iso - Britanniaa, Kohti Lontoota. Matka kestää siis n. 2 tuntia. 


Paluu onkin sitten Sunnuntaina :(

Muita kesä suunnitelmia ei sitten pahemmin olekkaan, mutta kaikki on vielä mahdollista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti